Първоначално публикувано от barash
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос относно панела на CD-то
Collapse
X
-
Колеги някой имали им номера,че нещо не мога да го намеря?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от barashКолеги някой имали им номера,че нещо не мога да го намеря?
Comment
-
Аз също се обадих,обаче мен викаха на място та да си поръчам и да съм им давал капароПри положение,че му казах,че се обаждам от провинцията и въпреки това ми вика ела? После му викам да му пратя парите и като получи рамката(нямало в наличност) да ми я прати с куриер,започна да мрънка абе ужас? Това е то ПРОВИНЦИЯ нас не на имат за клиенти? Ако някой може да помогне,голямо благодарско
156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
едно разяснение отностно моята лайсна.
Тази рамка е оригинална и е направена да се захваща за шейната на оригиналния касетофон.
Поради факта,че сме с други касетофони(съответно и шейните са други) захващането им за шейните е невъзможно.
Стои си на мястото но при вадене на панела пада.
Аз подходих,като от външната страна на лайсната(към конзолата ) сложих двойно лепещо и сега е бетон.
Comment
-
и аз така го направих но и с малко подобрение отзад, изрязах едната стена и я изравних с другата зада влезе по навътре рамката и издърпах CD-то 2/3мм на вън зада се изравни с таблото защото панела ми се върти напред като излиза сд-то и опираше в рамката стана идеално
извинявам се за качеството156 1.9 JTD 105hp
Comment
Comment